Om

Jag som har startat denna blogg heter Rebecca Liljesson, jag är 26 år gammal och går sista terminen inom utbildningen medie- och kommunikationsvetenskap på Malmö Högskola. Den här bloggen skapades med anledning av ett arbete som gjordes under min sista kurs, de två första inläggen som skrivits är de som har koppling till kursen . Inläggen är till för att på något sätt gestalta det som jag arbetade med under min kandidatuppsats. Uppsatsen handlade om varför mammor exponerar sina barn i sociala medier. Problemen som kommer med detta fenomen är något som jag, i mina första två inlägg i denna blogg, försöker att diskutera.

Syftet med bloggen, vilket också framgår av bloggens namn, är att gå lite djupare och ifrågasätta tankar, åsikter och beteenden. Helt enkelt att tänka till lite extra, och inte köpa allt som sägs och görs med hull och hår.

Om det blir fler inlägg än de två som jag har skrivit med koppling till kursen vet jag inte. Men om jag någon gång vill diskutera något som jag tycker bör diskuteras, så kan det säkerligen hända att jag gör det här. Den som lever får se.

Annonser